EM i Bishop Burton!


Hejsan!
Igår red de 25 bästa från lagklassen mästerskap, resten av startfältet gick direkt till b-finalen.
Femton stycken ifrån mästerskap kvalificerar sig till kür finalen.
Sverige hade alla sina ponnyryttare med i semifinalen och Ebba var först ut av svenskarna och red på 65,105%. Marina och BC red strax innan mig och slutade på 65,684% och var säker på final direkt när hon kom ut. Stremme man var jätte taggad och gick riktigt bra, skritten var bättre idag och jag fick 57787 av domarna. Jag fick 68,368 och slutade på en 13 plats. Marina slutade på 18 plats och Ebba på 19, eftersom varje land bara får ha 3 ryttare i finalen tog Marina sista platsen och Ebba var första utanför. Vann gjorde en tysk på en sjuårig hingst som gick rikigt bra, suveränt trav pogram! Tvåa blev Antionette te riele på Golden Girl och trea blev den tyske veteranen Deinhard B med nya ryttaren Lena Charlotte Walterschiedt. Anne och Tim slutade på en åttonde plats på 69,895%. Vermont gick sämst av danskarna och missade därför finalen, surt för Sabrina som gör sitt sista ponny år och var första utanför förra året. Ekipaget fick 66,053% och slutade på en sjuttonde plats.

På kvällen gick dom "gamla" ut på pub och vi tjejer hade tjejkväll och tittade på film. Till Ebbas stora besvikelse missade vi ett disco :P
Idag har det bara varit b-final och den vanns av en fransk, Victoria Boree och Dopperspiel. De tio ekipage som inte fick rida finalen fick helt plötsligt inte heller rida b-finalen eftersom den skulle vara till för de dåliga :S Så därför fick inte Ebba tävla idag vilket var väldigt surt eftersom hon hade haft en stor chans till en hög placering.

Vi har varit och tittat på ett slott och varit i terror tower! Ett spökhus och det var AS LÄSKIGT!! Det tog tre kvart innan pulsen gick ner till det normala igen!
Sen tittade vi på terrängen och när vi hade sett ett par ekipage var det en holländare som gick omkull och fick hästen över henne!! Fy tusan jag är glad att jag är här som dressyrryttare!! Men hon hade tur och bröt "bara" armen.
Imorgon ska jag och Marina rida final, vi har inte fått den bästa lottningen. Marina ska starta som nr ett och jag som nr två :S Jaja det är bara att göra det bästa av det.

Kram Amalie

RSS 2.0