Sofia Matteonis andra dag på Årsta-Runsten

Dag nr.2.
Idag sken solen över Runsten och även över Årsta-Runstens ekipage som låg i topp under hela dagen förutom Josefine Frithiofsson som även idag vann lagklassen, och kom 2:a i mästerskapet.
Jag och Fighter lyckades vinna mästerskaps klassen på 69,38% och knep den sista platsen till Falsterbo Horse Show i juli :D
I Lagtävlansklassen va spänningen på topp då jag och Josefine lyckades, på nått otroligt sätt få exakt samma procent, men Josefine hade 1 poäng bättre än mig på det allmänna intrycket och blev 1:a. Grattis Josse som har haft en helt fantastisk helg här uppe!
B-ponnyernas klasser vanns av David Ahvenlampi-Svensson på den lilla gulliga hingsten Henfynyw Tywysog och av Alicia Carlsson på Brodals Mistral som även är ett hemma ekipage.
I C-ponnyernas klasser var det återigen Årsta-Runsten som toppade, lagtävlans klassen vanns av Natalie Ekroth/Milady G och mästerskapsklassen av Miranda Iderfors-Widell/Poetic Poetry.
Vi som arrangörer beslutade även att dela ut meeting pris, för att få det skulle man ha högsta samanlagda poäng i 2 klasser. I kat. B blev det Alicia Carlsson, i kat. C blev det Miranda Iderfors-Widell och i kat. D blev det jag. Helt otroligt kul att vi alla tre tävlar för samma klubb!
Det har vart en fantastiskt rolig tävling här uppe i Stockholm med en bra stämning och ett riktigt härligt väder idag, Anki lyckades utomordentligt bra med maten även idag ;)
Kramar Sofia Matteoni

RSS 2.0