Jennifer Lindvall bloggade från Ringsjöortens Lantliga RF

Hej jag heter Jennifer Lindvall. Jag är 15 år och har tre D-ponnyer, Mr Magic, Hedemands Aurora och Hynder –Hoeve´s Ramses (Ramme). Jag fick frågan om jag inte kunde göra ett blogginlägg om Ringsjöns lokala, regionala och nationella tävling 4 maj så jag tänkte att jag kunde ju göra ett försök, har aldrig bloggat innan så vi får väll se hur det blir;)

 

Tävlingen gick på parallella banor med många, stora framridningsbannor, alltid skönt att slippa trängas! Tyvärr höll inte underlaget hela dagen men förutom det flöt tävlingen på bra med super fint väder!

 

På förmiddagen gick lokala och regionala klasser där jag deltog på Ramme. Jag har bara haft honom i fyra veckor så målet var att kvala honom till nationellt och få en bra känsla, om jag lyckades! Första klassen var en Lätt AP:1. Ramme var fin i formen och framme för skänkeln vilket resulterade i en vinst på 70,5%! Tvåa var min gamla klubbkamrat Linnéa Williamsson på söta Dorian.

 

Lätt AP:1

1)   Jenifer Lindvall, Hynder – Hoeves Ramses 70,5%

2)   Linnéa Williamsson, Dorian 65,5%

3)   Cecilia Jönsson, Golden Tess 61,8%

 

Därefter red jag FEI inledande. I den här klassen var Ramme lite tröttare, mycket på grund av det plötsligt varma vädret men vi kämpade oss igenom programmet utan några större missar och vann även denhär klassen:D

 

FEI Inledande

1)   Jenifer Lindvall, Hynder – Hoeves Ramses 66,6%

2)   Ida Andersson, Ängsgårdens Hickory 64%

3)   Linnéa Williamsson, Ben 62,7

 

Sen på eftermiddagen var de dags för dagens två nationella klasser där jag startade Aurora. Klasserna gick parallellt men för min del startade jag med FEI Lag. Aurora var jättefin på framridningen och hela trav och skritt programmet. Efter det gjorde hon skäl för sitt smeknamn ” En ferrari utan bromsar” haha! När jag skulle göra överstrykningen blev hon skrämd för något och efter det hittade vi aldrig riktigt tillbaka till rytmen. Men inget att hänga upp sig på utan bara att ladda om till nästa klass! Vann Gjorde super duktiga Amanda Svanberg med gulliga Chester, före sig själv och lilla syrran Klara.

 

FEI Lag

1)   Amanda Svanberg, Lykkes Chester 74,4%

2)   Amanda Svanberg, B Capriole 72%

3)   Klara Svanberg, Little Diamonds Doolittle 70,4%

4)   Emma Fie Dueholm (dansk), Lilleprins 68,4%

4)   Denise Forsberg, Börsgårds Samba 68,4%

 

Jag hade ganska tätt mellan starterna så vi tog aldrig in Aurora i släppet utan snälla pappa fick gå med henne! Den här gången skötte hon sig mycket bättre och det resulterade i 66,4% och en andra plats!! Även den här klssen vanns av Amanda, den här gången på uttrycksfulla Capriole.

 

FEI Mästerskap

1)   Amanda Svanberg, B Capriole 69,9%

2)   Jennifer Lindvall, Hedemands Aurora 66,4%

3)   Klara Svanberg, Little Diamonds Doolittle 66,1%

 

RSS 2.0